Support

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 031 760 5000 eller använd nedanstående formulär:

Skickar...

bröstlyft eller näsplastik?

bröstlyft eller näsplastik?

  |   BLOGG   |   No comment

bröstlyft eller näsplastik?

Så, har länge varit missnöjd med min näsa, tycker den är för lång- undviker foton tagna i profil o ja, stör mig i stort sett på den så fort jag ser mig i spegeln; vissa dagar kan jag dock tycka den e helt okej men sällan.

Bröstlyft är en lite nyare tanke som dykt upp för några månader sedan i samband med att jag slutat med ppiller och gått ner i vikt, har alltid haft stora vårtgårdar som jag inte gillat men annars var brösten fasta o stora, men nu när de blivit hängiga så ser de inte bra ut alls, och förutom utseendet så har jag fått problem med lite hud mot hud, måste ständigt gå i bh.

Nu har jag sparat ihop pengar till en operation (näsoperation var planerad) men nu vet jag inte vad jag bör göra först (kommer bara kunna genomföra en i år, fattig student haha!)
Så vad tycker ni?

Det är ju jättesvårt att råda någon annan till om/vad den ska ändra på i sitt utseende. Det finns ju extremfall där det är en kroppsdel som är uppenbart avvikande men oftast vill ju människor ändra på saker de inte gillar själva men andra inte tycker är fult. Jag har tänkt mycket på det här med näsor. Känns som att det är många ungdomar och unga vuxna som inte riktigt vuxit i sina näsor Jag hade stora komplex för min som jag tyckte ”potatisnäsa” hela mina tonår. Sedan med tiden ändrade det sig, någon gång mellan 20 och 25 års åldern. Då hade jag på något sätt vuxit i den och den formade till sig och blev rakare och snyggare, ”potatisheten” försvann helt. Har tyckt om min näsa sedan dess, den ger mitt utseende karaktär och ett arisokratiskt utseende. Lycka till med dina beslut!

No Comments

Post A Comment