Support

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 031 760 5000 eller använd nedanstående formulär:

Skickar...

Blog

bröstförstoring storlek

  |   BLOGG   |   No comment

Nu har jag änligen bokat i slutet av februari på Medical beauty center klinik, som har varit min dröm i mååånga år! Visserligen är det så långt kvar, men har redan bokat nu då jag vill ha ett visst datum.

Dock velar jag mellan storlek och undrar hur nöjda/missnöjda ni är med den storleken ni har. Jag har tänkt lägga in 400 cc eller mer, och hur stor tror ni kupan kommer bli på ett ungefär med de implanten. Jag  är orolig om det blir för litet då jag nu har en stor A-kupa eller mindre b-kupa just nu, men är ”rätt” kort och liten så kanske blir rätt bra ändå.

———-

De flesta brukar ångra att de inte tog större, så om du väljer mellan två olika rekomenderar jag det större. Om du är 166cm kan du säkert ha minst 500-600cc om du vill ha lite större.

No Comments

Post A Comment