Support

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 031 760 5000 eller använd nedanstående formulär:

Skickar...

Acne

Acnebehandling i Göteborg

acne vulgaris, eller mer vanligt benämnt som finnar, är en godartad hudsjukdom som innebär kvisslor på huden orsakade av eninflammation i talgkörtlarna. Inflammationen är i sin tur orsakad av en infektion av vanliga hudbakterier. Acne är en hudsjukdom som även kan drabba vuxna. I puberteten kan man få acne vilket vanligtvis beror på en ökning av testosteron i kroppen. Acne drabbar ca 90% av befolkningen före 24 års ålder och mer än 50% lider av problemet efter 25 års ålder.

Vi kan rekommendera en sockersyrabehandling, AHA, för acnehud. Den förbättrar strukturen i huden och stöter bort döda hudceller från hudytan samtidigt som den binder fukt i de djupare lagrena. Renar och balanserar talgproduktionen och ger dig en finare lyster.

För att behandla acne använder först vi Hudanalysmätare. Därefter väljer vi passande behandling som JetPeel,Oxigenbehandling, IPL behandling, Dermaroller eller Laser behandling.
Oavsett om du önskar behandling med Laser Fraxel CO2 ,Injektioner, Fillers, PRP(Draculabehandling) eller annan minimal-invasiv medicinsk behandling, kontakta oss för en gratis konsultation.

Välkommen till oss på Medical Beauty Center mitt i Medical Beauty Center Trädgårdsgatan 3 , 411 08 Göteborg.