Support

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 031 760 5000 eller använd nedanstående formulär:

Skickar...

PRP
Fillers
Botox
acne
acnar
injection

Fraxel Laser CO2

 

Fraxellaser är en laser som kan användas vid olika typer av hudproblem. Fraxellasern tillhör en ny generation lasrar där laserstrålen är fraktionerad, det vill säga huden behandlas punktvis och är obehandlad däremellan. Detta möjliggör en kortare läkningstid. För att få bra resultat krävs det flera behandlingar, vanligtvis fyra till fem gånger med några veckors intervall. Energin anpassas efter hudtyp och önskat resultat.

 

Fraxellaser används vid behandling av solskadad hud, finare rynkor, acneärr, pigmentförändringar och exempelvis brännskador. Fraxel kan också användas för att behandla kroppens hudstruktur exempelvis på hals, dekolletage och handrygg.

 

Behandlingsplan
Du och din behandlare lägger upp en behandlingsplan tillsammans. Antalet behandlingar varierar beroende på problem område och önskat resultat.

 

Behandlingen

En timma innan behandling läggs en bedövningskräm på det område som ska behandlas. Under behandlingen kan man uppleva en viss smärta i form av en intensiv värme. En kylande luftström kommer att svalka under behandlingen.

 

Efter behandlingen
Efter behandlingen uppstår en svullnad och en rodnad som består i två till fem dagar. I sällsynta fall uppstår kan det uppstå en infektion vilket kan led till ärrbildning, vid infektion kontakta kliniken. I vissa fall kan en ökad pigmentering uppträda. Detta är vanligare vid hudtyper som är något mörkare eller har lätt att pigmenteras och det försvinner vanligtvis efter några månader, kvarstående pigmentering är ovanlig.

Vid behandling bör du inte vara solbränd, därför bör du avvakta med Fraxelbehandling i cirka fyra veckor efter att du har solat, efter behandlingen bör du använda solskydd med minst SPF 50 2 gånger om dagen i minst fyra veckor.

 

*Kom in på en fri konsultation med någon av våra specialistsjuksköterskor hos oss på Medical Beauty Center Göteborg så hjälper vi dig .031-760 5000

 Tdi: 60 min
Pris: 8000 kr

 

laser fraxel 2

laser fraxel 3

laser fraxel 5

laser fraxel 6

fraxel5

fraxel3

fraxel2

laser fraxel1